Schippers

Als schipper ben je o.a. verantwoordelijk voor de ladingbehandeling of voor passagiers en voor onderhoud en reparatie van het schip.

Of je bent volledig verantwoordelijk voor de overtocht. Je hebt hierbij een scherp oog voor de veiligheid van zowel de passagiers als de medevaarweggebruikers.


Over Blue amigo Schippers


VEERPONT SCHIPPER

Je bent volledig verantwoordelijk voor de overtocht van de pont en de passagiers. Je hebt hierbij een scherp oog voor de veiligheid van zowel de passagiers als de medevaarweggebruikers. Als gastheer aan boord ben je uiteraard klantvriendelijk ingesteld.

SCHIPPER SCHEEPVAARTBEGELEIDING

Je vaart op ons eigen patrouillevaartuig en bent eindverantwoordelijk voor het schip. Je bestuurt het en voert klein onderhoud uit. Je assisteert de scheepvaartbegeleider bij zijn werkzaamheden.

KAPITEIN BINNENVAART 

Als kapitein heb je de hoogste rang aan boord. Je hebt de eindverantwoordelijkheid over het personeel en de organisatie. Daarnaast handel je ook de ladingbehandeling af en geef je sturing aan onderhoud en reparatie van het schip. Het personeel aan boord vertrouwt jou waardoor de communicatie soepel verloopt.

SCHIPPER BINNENVAART 

Als schipper ben je o.a. verantwoordelijk voor de ladingbehandeling en voor onderhoud en reparatie van het binnenvaartschip. Tevens geef je leiding aan de stuurman en matrozen.

 


de voordelen van bij ons werken! 

Flexibiliteit

Bij Blue Amigo ben jij als nautisch specialist verzekerd van een afwisselende baan die aansluit op jouw wensen en voorkeuren.

Uitdagend

Op zoek naar een uitdagende carrière? Bekijk onze vacatures om een baan te vinden die bij jou past en laat je CV achter.

Perfect geregeld!

Flexibele werktijden + locaties, leuke opdrachtgevers, mogelijkheden tot opleidingen en goede arbeidsvoorwaarden. Alles perfect geregeld!

Heel tevreden over het sollicitatieproces. Twee weken na mijn sollicitatie was ik al aan het werk als Schipper.
Blue Amigo  is altijd 
heel meedenkend en alles is bespreekbaar.  

Thom Bakker, Schipper

Onze actuele Schippers vacatures

Hoe ziet jouw sollicitatieprocedure uit?

1
Solliciteren

Reageer op de vacature met jouw cv en motivatiebrief. We beoordelen jouw cv en motivatie op de genoemde functie-eisen. Solliciteren is mogelijk zolang de vacature op de website staat vermeld. 

2
Selectie

Op basis van de binnenkomende reacties maakt onze recruiter de eerste selectie van de meest geschikte kandidaten.

3
Telefonische screening

Tijdens dit gesprek gaan we in op de inhoud van de functie, wensen en ambities. We lichten toe wat aantrekkelijk is en wat eventuele knelpunten zouden kunnen zijn.

4
Meet & Greet

Bij een positief telefonisch gesprek wordt jij uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Dit kan zijn op ons hoofdkantoor of elders in het land op locatie.

5
Assessment

Voor sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. In dat geval hoor je dat tijdens de Meet & Greet van ons. Dit kan een online assessment zijn maar kan ook bestaan uit een meeloopdag op één van onze projecten of een presentatie.

6
Vervolggesprek

Is er na de Meet & Greet een positief gevoel vanuit beide kanten, dan nodigen wij jou uit voor een vervolggesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw inhoudelijke kennis.

7
Laden & Lossen

Als we na de gesprekken besluiten om met elkaar in zee te gaan, dan doen wij jou een aanbod. Als je akkoord gaat met ons aanbod, dan nodigen wij jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

8
Welkom aan boord

Jouw manager zal samen met jou het arbeidsvoorwaarden gesprek voeren waarna we overgegaan tot het (digitaal) ondertekenen van het contract. Jij krijgt ook te horen waar en wanneer jij kunt beginnen met jouw nieuwe baan bij Blue Amigo.

VACATURE NIET GEVONDEN?

VIA Job Alert BEN JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN ONZE NIEUWSTE VACATURES