DE PASSIE VOOR WATER IS WAT ONS VERBINDT

Wij zijn Blue Amigo en onze missie en ambitie is om het gebruik van de waterwegen in binnen- en buitenland nog efficiënter, effectiever en duurzamer te maken. Dit doen we voor de binnenvaart, maar ook met onze snelle ferries, auto- en fiets-/voetveren, scheepvaartbegeleiding en het bedienen van bruggen en sluizen. Altijd gericht op de Blue Highway, die alles en iedereen verbindt en goed is voor de nautische wereld, de economie en het milieu.


WE ZIJN TROTS

…op onze rol in de nautische wereld.

Wij zijn één grote familie van professionals met een passie voor water. Gedreven, gastvrij en enthousiast, met een no-nonsense ‘getting the job done’ mentaliteit. Bij Blue Amigo creëren wij connecties en maken matches voor onze reizigers, opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers.

Wij zijn de verbindende partner, persoonlijk en betrokken. Denken in kansen en oplossingen en regelen alles voor iedereen. Daar zijn we goed in, daar beleven we plezier aan. Alle diensten onder één dak. Full service met een lach. Dat is Blue Amigo.

SINDS 1970

Als nautische familie maken wij al meer dan 50 jaar alle verbindingen over water mogelijk, met en voor mensen, met vaartuigen en expertise. De afgelopen jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt en inmiddels mogen we ons een van de grootste nautische dienstverleners van Nederland noemen.

Bekijk tijdlijn

Wat wij ook doen

Via onze zusterondernemingen Mr. James en Ocean’s 500 zijn wij ook actief in de offshore
brokerage, offshore staffing en jachtmakelaardij.

Bezoek de websites voor meer informatie.

vacature niet gevonden?

via job alert ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwste vacatures