oVER blue aMIGO OPLEIDEN

LEREN


Blue Amigo biedt je de mogelijkheid om benodigde opleidingen op onze kosten te gaan behalen. Wij werken hiervoor samen met een aantal professionele opleidingsinstanties.

In ruil voor de investering die wij in jouw opleiding doen vragen wij jou om na afronding van de opleiding minimaal 3 jaar bij ons te blijven werken. Besluit je eerder weg te gaan? Dan betaal je (een deel van) de opleidingskosten terug. Na het afronden van de opleidingen is het mogelijk dat je in een hogere schaal terecht komt.

ONTWIKKELEN


Dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen vinden we belangrijk bij Blue Amigo. We bieden je als werknemer toegang tot een onbeperkt groot aantal online trainingen. Hiermee kun jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van communicatie, teamwork, veiligheid en gezondheid etc. 

GROEIEN


Het is binnen Blue Amigo ook mogelijk om door te groeien naar andere functies. Hiervoor bieden wij jou ook de nodige bijscholing aan. Veel collega‚Äôs zijn intern al doorgestroomd naar andere functies of locaties. 

Zo zijn er bijvoorbeeld werknemers gestart als brugwachter op een klein object en bedienen nu in de functie van operator meerdere bruggen vanuit de bediencentrale. Er is voor ieder wat wils en wij groeien graag met je mee waar mogelijk!


de voordelen van bij ons werken!

Flexibiliteit

Bij Swets Nautical Services ben je als nautisch specialist verzekerd van een afwisselende baan die aansluit op jouw wensen en voorkeuren

Opleiding

Wij bieden jou een passende opleiding aan om jou van alle kennis te voorzien, die je nodig hebt om de fijne kneepjes van dit mooie vak te leren

Perfect geregeld!

Flexibele werktijden, mooie werkplekken in Nederland, leuke opdrachtgevers en goede arbeidsvoorwaarden. Kortom, alles perfect geregeld!

vacature niet gevonden?

via Job Alert ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwste vacatures