Hoofdkantoor

Wij zijn Blue Amigo! De ondernemende internationale dienstverlener in de nautische wereld. Als nautische familie maken wij sinds 1970 alle verbindingen over water mogelijk, met en voor mensen, met vaartuigen en expertise. Vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht voeren wij onze werkzaamheden uit met ruim 60 medewerkers. Op dit kantoor vind je alle ondersteunende afdelingen zoals; HR, Planning, Finance, Marketing, Communicatie etc.


Over Blue Amigo Hoofdkantoor

Wij zijn Blue Amigo! De ondernemende internationale dienstverlener in de nautische wereld. Als nautische familie maken wij sinds 1970 alle verbindingen over water mogelijk, met en voor mensen, met vaartuigen en expertise. 
Vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht voeren wij onze werkzaamheden uit met ruim 60 medewerkers. Op dit kantoor vind je alle ondersteunende afdelingen zoals; HR, Planning, Finance, Marketing, Communicatie etc.

Wij zijn één grote familie van professionals met een passie voor water. Gedreven, gastvrij en enthousiast, met een no-nonsense 'getting the job done' mentaliteit. Bij Blue Amigo creëren wij connecties en maken matches voor onze reizigers, opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers. 

Wij zijn de verbindende partner, persoonlijk en betrokken. Denken in kansen en oplossingen en regelen alles voor iedereen. Daar zijn we goed in, daar beleven we plezier aan. 

De afgelopen jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt en inmiddels mogen we ons één van de grootste nautische dienstverleners van Nederland noemen. Ook in de toekomst bouwen wij graag samen met alle Blue Amigo's aan een duurzame en betrouwbare toekomst. Met een Blue Highway die alles en iedereen verbindt en goed is voor de nautische wereld, de economie en het milieu. 

Word jij ook een Blue Amigo? 

Bekijk hieronder de vacatures voor het Hoofdkantoor.

Kom je bij ons werken?

Flexibiliteit

Bij Blue Amigo ben jij als nautisch specialist verzekerd van een afwisselende baan die aansluit op jouw wensen en voorkeuren.

Uitdagend

Op zoek naar een uitdagende carrière? Bekijk onze vacatures om een baan te vinden die bij jou past en laat je CV achter!

Perfect geregeld!

Flexibele werktijden + locaties, leuke opdrachtgevers, mogelijkheden tot opleidingen en goede arbeidsvoorwaarden. Alles perfect geregeld!

Ik ben nu een aantal maanden in dienst en heb een mooie uitdaging gevonden samen met top collega’s! We zitten in modern pand, met alle faciliteiten en elke dag verzorgde lunch. Collega’s staan altijd klaar voor elkaar en de sfeer is heel relaxt en informeel. Swets is een ambitieuze onderneming waar hard gewerkt wordt, maar ook hard gelachen.

Jacinta van der Staaij, HR Manager

Onze actuele hoofdkantoor vacatures

Top vacature

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure do...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure do...

Hoe ziet jouw sollicitatieprocedure uit?

1
Solliciteren

Reageer op de vacature met jouw cv en motivatiebrief. We beoordelen jouw cv en motivatie op de genoemde functie-eisen. Solliciteren is mogelijk zolang de vacature op de website staat vermeld. 

2
Selectie

Op basis van de binnenkomende reacties maakt onze recruiter de eerste selectie van de meest geschikte kandidaten.

3
Telefonische screening

Tijdens dit gesprek gaan we in op de inhoud van de functie, wensen en ambities. We lichten toe wat aantrekkelijk is en wat eventuele knelpunten zouden kunnen zijn.

4
Meet & Greet

Bij een positief telefonisch gesprek wordt jij uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Dit kan zijn op ons hoofdkantoor of elders in het land op locatie.

5
Assessment

Voor sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. In dat geval hoor je dat tijdens de Meet & Greet van ons. Dit kan een online assessment zijn maar kan ook bestaan uit een meeloopdag op één van onze projecten of een presentatie.

6
Vervolggesprek

Is er na de Meet & Greet een positief gevoel vanuit beide kanten, dan nodigen wij jou uit voor een vervolggesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw inhoudelijke kennis.

7
Laden & Lossen

Als we na de gesprekken besluiten om met elkaar in zee te gaan, dan doen wij jou een aanbod. Als je akkoord gaat met ons aanbod, dan nodigen wij jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

8
Welkom aan boord

Jouw manager zal samen met jou het arbeidsvoorwaarden gesprek voeren waarna we overgegaan tot het (digitaal) ondertekenen van het contract. Jij krijgt ook te horen waar en wanneer jij kunt beginnen met jouw nieuwe baan bij Blue Amigo.

VACATURE NIET GEVONDEN?

VIA JOB ALERT BEN JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN ONZE NIEUWSTE VACATURES